به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مریم عرب نژاد در نشست خبری هفتمین جشنواره استانی شمیم ریحان (ویژه برنامه تجلیل از دختران جوان استان قم در سال ۱۴۰۳) که در فرهنگسرای جوان قم برگزار شد، با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی و معرفی دختران الگو ساز استان قم است، عنوان کرد: یکی از دغدغه های ما در حوزه بانوان، خانواده و دختر جوان این است دختران ما الگوهای غربی رو به عنوان الگوی زندگی قرار دادند به همین خاطر به دنبال شناسایی و معرفی الگوهایی متناسب با فرهنگ و ارزش های جامعه هستیم.
وی با بیان اینکه در این جشنواره بر اساس شاخصهای عمومی و اختصاصی الگوهای برتر هر بخش معرفی میشوند، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره شمیم ریحان به دنبال این هستیم که اعلام منتخبین آغاز کار ما باشد و برای منتخبین بستری در سطح فرهنگ و ارشاد، مدارس، ورزش و جوانان و... فراهم شود تا در ادارات مختلف جامعه حضور پیدا کنند و جلسات و نشست هایی را با سایر دختران جوان داشته باشند و الگوی و مسیر زندگی خود را معرفی کنند.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم با بیان اینکه در این دوره از جشنواره «شمیم ریحان» بخش دختران فعال روستایی و عشایری افزوده شد، گفت: در استان قم شاید بحث روستایی و عشایری زیاد مطرح نباشد اما مناطقی را داریم که دختران با استعدادی را دارد که با استفاده از ظرفیت بومی آن منطقه بدون دسترسی به امکانات و تسهیلات توانستهاند امتیازاتی را در عرصههای مختلف کسب کنند.
وی با اشاره به اهمیت بحث اقتصادی و معیشت خانواده ها در جامعه بیان کرد: امسال برنامه داریم این دوره از رویداد با پیوست اقتصادی و فرهنگی همراه باشد و بعد از برگزاری این رویداد زیرشاخه هایی با سرگروهی این منتخبین ایجاد شود تا شمیم ریحان ۱۴۰۳ بستر سازی شمیم ریحان سال ۱۴۰۴ باشد.
عرب نژاد افزود: اولین نشست مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی در هفته گذشته برگزار شد و مقرر شد که همه دستگاه های اجرایی در برگزاری این رویداد فعال باشند و حتی آن دستگاه اجرایی که در بحث شاخص ها نقشی ندارند در زمینه اطلاع رسانی فعالیت کنند.
وی با اشاره به همزمانی رویداد شمیم ریحان با میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: این همزمانی بسیار ارزشمند است و نشان میدهد که در جهان اسلام و تشیع، بانوان و دخترانی مانند حضرت معصومه سلام الله علیها داریم که میتوانند یک الگو و اسوه کامل باشند.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم اظهار کرد: شورای مشورتی دختران جوان مجددا در استانداری احیا خواهد شد.
۶ اردیبهشت آخرین مهلت ثبت نام
روح الله مقدم معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم هم در این نشست عنوان کرد: جمعیت جوان دختران قم حدود ۲۳۰ هزار نفر است که مدیریت مسائل آنان به ما واگذار شده است و حمایت ها و برنامه های ما نیز به واسطه سمنها و تشکلها خدمات را ارائه می شود.
وی ادامه داد: در بخش تشکل ها و سمنها ۵۷ تشکل فعال داریم، اما فقط چهار دبیر از بانوان و دختران داریم. از دختران و بانوان توانمند استان قم که ۱۸ تا ۳۵ سال هستند و شرایط ثبت سمن را دارند دعوت میکنیم تا در این عرصه نیز مشارکت داشته باشند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم بیان کرد: جشنواره «شمیم ریحان" در ۱۸ بخش دختر فعال قرآنی و حافظ قرآن، فعال رسانه، فعال فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف، فعال حوزه مجازی و جهاد تبیین، فعال هنری، فعال ورزشی، فعال اجتماعی با موضوع سمن ها، فرزند شهید با دستاوردهای خاص و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، فعال دانشجویی، پژوهشگر و طلبه، بسیجی، جهادگر، دانش بنیان، داوطلب هلال احمر، دختر معلول با توانمندیهای خاص، مدافع سلامت، بیانیه گام دوم انقلاب و دختر فعال روستایی و عشایری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی متناسب با مأموریتی که دارند در بحث شورای داوری ما را حمایت می کنند، تصریح کرد: با توجه به اینکه در بازه زمانی کوتاهی که وجود داشت امکان استعلام گیری از همه دستگاهها برای ما دشوار بود ۱۴ دستگاه متولی اخر بررسی و داوری این دوره از جشنواره را دارند.
مقدم ادامه داد: از همان دوره اول به دنبال ملی کردن این رویداد بودیم اما هنوز محقق نشده است اما سعی می کنیم که با چند استان به صورت منطقهای و با محوریت قم برگزار کنیم؛ زیرا هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شبکه های ارتباطی بین دختران قم به عنوان پرچمداران این جشنواره با دختران استان های دیگر است.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم ادامه داد: منتخب بخش فعال رسانه ای نیز به عهده اداره فرهنگ و ارشاد با همکاری مطبوعات است.
وی با بیان اینکه در مجموع شش دوره گذشته از ۱۰۷ نفر تجلیل شده است، اضافه کرد: تاریخ ثبت نام هفتمین دوره جشنواره "شمیم ریحان" از یکم اردیبهشت تا ششم اردیبهشت است و در دهم اردیبهشت نیر داوران اسامی منتخبین را اعلام خواهند کرد و اختتامیه در ۲۰ اردیبهشت برگزار میشود.
مقدم یادآور شد: داشتن ۱۶ تا ۲۹ سال سکونت در استان قم از سال ۱۴۰۱ و پرچمدار حجاب فاطمی به عنوان حجاب برتر سه شرط عمومی این دوره از جشنواره است.
انتهای پیام
نظر شما